Beste sympathisant van de Actiegroep voor het behoud van Het blauwe gebouw.

Met deze update houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en plannen rondom deze Iconische Eyecather op de kop van de Spoorzone.

Welkom

Dit is ons eerste bericht. De meeste hebben zich ingeschreven via de site, enkele hebben we toegevoegd omdat ze een like op FB hebben gegeven (en we hen er graag bij hebben), en enkele hebben we toegevoegd omdat we vinden dat die onze correspondentie zouden moeten lezen ;)
Het staat je natuurlijk vrij je uit te schrijven.

Kom naar de raadsvergadering op 19 februari

19 februari zullen Miriam van den Dries van erfgoedvereniging Heemschut, de nieuwe vereniging 'Het verhaal van Tilburg' en omwonenden van Het blauwe gebouw inspreken bij de gemeenteraad. Je bent van harte welkom om ons morele steun te komen geven door dan óók naar de gemeenteraad te komen.
  • Maandag 19 februari - 21:30 uur
  • Gemeenteraad Tilburg - Inspreken: 'Het blauwe gebouw'
(tijdens de verbouwing van het gemeentehuis vinden de raadsvergaderingen plaats in 'Het Laken' aan de Hart van Brabantlaan 12-14-16)

Even bijlezen in het weekend?

We hebben aan deze mailinglist ook de fracties van de Tilburgse Politieke partijen toegevoegd. Een groot deel van hen heeft al een van onze voorlichtingsavonden bijgewoond, maar nog niet iedereen. Met deze mail willen we hen ook in de gelegenheid stellen zich op de hoogte zodat zij zich ook een gefundeerde mening kunnen vormen. We bevelen onze site aan:
Wellicht zien we elkaar a.s. maandag.
Voor nu, een prettig weekend.

Met vriendelijke groet
Tom Pijnenburg
facebook